gezonde voeding en vegetarische keuken op ibiza
IBIZA RESTAURANTS  gezonde voeding en vegetarische keuken op ibiza

GEZONDE VOEDING & VEGETARISCHE KEUKEN op IBIZA

Bewust en verantwoord eten en drinken, natuurlijke gezondheid en wellness en ecologie zijn trending op Ibiza, resulterend in een groeiend aantal ’gezonde’ restaurants.
Deze restaurants serveren dan wel biologisch, rauw of vegetarisch voedsel of mooie fusion sushi en tapas, samen met een ruime keuze aan natuurlijke sappen en smoothies.
Aubergine en Wild Beets zijn al een tijdje open maar een van Ibiza's nieuwste aanwinsten is La Granja Ibiza, een members-only boutique hotel, waar van farm-to-table wordt geserveerd, samen met een programma van rituelen, slow-food, muziek yoga en lezingen.

Biologische Afhaalrestaurants, Catering & Bezorgdiensten zijn sinds kort op Ibiza beschikbaar.

Tegenwoordig zijn restaurants erg trots op hun biologische moestuinen ’aan huis’, waardoor hun koks alleen nog maar de allerbeste lokale producten vers bereiden, en u kunt genieten van de beste smaken en geuren van de rijke en vruchtbare bodem van het eiland Ibiza.

Elke zondag serveert de crew van het officiële Ecologische centrum van Ibiza Casita Verde, een smakelijke vegetarische maaltijd en natuurlijke sapjes, aan hun bezoekers, die lid worden bij binnenkomst.
Hun nieuwe keuken zal van nu af aan gastvrijheid verlenen aan diverse speciale kook & voedings workshops.
Hun Vegetarisch Eco Zondagen zijn een leuke manier voor het hele gezin om meer te weten te komen over het eiland Ibiza en haar producten, gezien vanuit een ecologisch en duurzaam perspectief.
In de tussentijd vermaken de kinderen zich op de speelplaats of in de tuin.

Ibiza 4 all, Ibiza Restaurants - Gids met BEACH, URBAN & LANDELIJKE RESTAURANTS op alle locaties van het eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org