beach restaurants ibiza
IBIZA RESTAURANTS  beach restaurants ibiza

BEACH RESTAURANTS IBIZA

IBIZA Beach Restaurants zijn te vinden op de vele van de prachtige mediterrane stranden langs de ruige kustlijn van het eiland. De keuken, service en prijzen variëren van matig tot extreme verwennerij, die niet goedkoop is, maar wel precies het juiste ’Ibiza-gevoel’ oplevert.
Kleinere beach restaurants waar je nog steeds lekker met je voeten in het zand kunt zitten, heten chiringuito’s.

Ibiza is de thuisbasis van heel wat beroemde beach locaties, beter bekend als SUNSET RESTAURANTS, zoals Kumharas en de SUNSET ASHRAM, waar mensen zich elke zomeravond verzamelen voor de beste plaatsen om een van Ibiza’s spectaculaire, kleurrijke zonsondergang te genieten in combinatie met lekker eten onder de klanken van Ibiza’s eigen Balearic sound.
Beach restaurants op Ibiza bedienen alle smaken en budgetten.
Overeenkomsten in hun aanbod zijn: zand, strand, zon, zee en lekker eten in een prachtige omgeving onder de zonovergoten hemel van Ibiza.

Trendy succesvolle BEACH CLUB RESTAURANTS bedienen hun fabulous jetset klantenkring met glitz & glam entertainment, gastronomie en gastvrijheid van topkwaliteit.
Restaurant locaties zoals Atzaro Beach, Babylon Beach, Blue Marlin, Cotton Beach Club, Experimental Beach (voormalig Cap des Falco) Malibu, Nassau Beach Nikki Beach, Ocean Beach, Destino, Santos en Ushuaia bieden niet alleen een stijlvolle beachclub ervaring op Ibiza, met het verlenen van service & ligstoelen en entertainment evenals uitstekende bediening, gerechten en cocktails.
’s Nachts kunnen hun gasten er genieten van enkele van Ibiza’s meest beruchte beach parties met bekende dj’s, welke regelmatig worden bezocht door internationale beroemdheden en VIPs.

Ibiza 4 all, Ibiza Restaurants - Gids met BEACH, URBAN & LANDELIJKE RESTAURANTS op alle locaties van het eiland Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org